lördag 10 november 2007

Grattis US Marine Corps - 232 år

När vi idag den 10:e november 2007 läser om att amerikanska soldater har dödats i strid i Afghanistan och att läget i den muslimska kärnvapenbestyckade diktaturen Pakistan fortfarande är spänt, så kan vi inte undgå att lägga märkte till vilka det är som räddar oss ifrån ondo.

Det svenska socialistiska folkhemmet har här lite att erbjuda mänskligheten. Det är istället som vanligt USA med United States Marine Corps som går i bräschen för att besegra ondskan.

"Since 1775, Marines have marched boldly to the sounds of the guns and have fought fiercely and honorably to defeat the scourge of tyranny and terror. We are Marines - that is what we do." - General Conway, Commandant of the Marine Corps.


Idag fyller USMC 232 år och det kan vara lämpligt att tänka på de som har gett liv och lem för vår frihet. I Sverige betalar vi världens högsta skatter som sällan används till ett moraliskt ädelt syfte. Se därför till att göra bot och bidra till USMC veteraner.

“Some people live an entire lifetime and wonder if they have made a difference. The Marines don’t have that problem.”
- Ronald Reagan

1 kommentar:

Anonym sa...

Vilket skämt. Den kärnvapenbestyckade diktaturen i Pakistan - allt desperatare, våldsbenägen och oberäknelig - är USA:s största och mest lojala allierade i regionen.

I det av USA med underhuggare ockuperade Afghanistan styr nu ett marionetthopkok av världens ledande narkotikaproducenter, krigsherrar med gediget människorättsbrottsregister (systematiska massvåldtäkter (exempelvis småflickor som misshandlats, i bland till döds, urinerats på o s v), massakrer, raserande av hela städer) och "reformerade" talibaner.

Grattis, verkligen...